Meerdaags herbronnen

Drukke hoofden willen lucht. Als het (l)even niet mee zit, verlangen we naar een inspirerende plek waar we in alle rust kunnen verblijven, herbronnen en op krachten komen.

In samenwerking met B&B Postels Groen, nodigen wij je uit om afstand te nemen van je dagelijkse omgeving en bezigheden en tijd te nemen voor jezelf.

Je logeert in een kleinschalige B&B, in een charmante woning met een grote tuin en zwemvijver, gelegen in een groene en rustige omgeving. Binnen de anonimiteit van het kleine dorpje Postel kan je genieten van natuur en cultuur. Hier kom je tot rust en ontdek je wat voor jou van betekenis is.

De duur van je verblijf bepaal je helemaal zelf. Geheel op jouw maat en behoeften bieden wij ondersteuning bij de processen die zorg vragen. In elk geval voeren we bij aanvang van je verblijf een eerste gesprek en bij je vertrek een afrondend gesprek. Heb je nood aan bijkomende gesprekken dan kan dat dagelijks afgesproken worden. De begeleiding kan onder de vorm van counseling of wandelcoaching.

B&B Postels Groen